Contact

Stuur ons jouw vraag opmerking serviceformulier

Storingen & service

Vul het serviceformulier in en wij zorgen dat je zo snel mogelijk weer kan rijden. Ons streven is binnen 24 uur. Toch liever een van onze monteurs Maurice of Max aan de lijn? Bel het storingsnummer.

Product & verkoopinformatie

Wil je weten of de Stint past bij jouw werkzaamheden? Wil je meer informatie over de modellen? Stuur ons een e-mail!

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag hier niet tussen? Stuur ons een e-mail via info@stint.nl

Check de bandenspanning van de Stint 1x per maand en pomp deze op naar 4.0 bar. Het rijden met een te lage bandenspanning zorgt ervoor dat: de actieradius afneemt; de wegligging verslechtert; er een hoger stroomverbruik is; de accu’s sneller slijten en het sturen zwaarder gaat.

Dat kan! Wij komen graag bij je langs om de Stint te laten zien. Stuur ons een e-mail via info@stint.nl om een afspraak te maken.

Het is belangrijk voor de levensduur van de accu’s dat de Stint het laadprogramma afmaakt. Als de acculader aangeeft dat het laadprogramma klaar is mag de acculader afgekoppeld worden.
Wij raden aan om de Stint niet tussentijds bij te laden. Dit kan blijvende schade aan de accu’s veroorzaken. Ook is het helemaal leeg rijden van de accu’s niet goed voor de levensduur. Zorg ervoor dat je de Stint bijtijds aan de lader aansluit.

De Stint is gemaakt voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Allereerst is het belangrijk dit niet per stopcontact te beschouwen, maar per groep in de meterkast. Er zitten vaak meerdere stopcontacten op een groep aangesloten. Standaard mag een groep belast worden tot 16 Ampère.
Het stroomverbruik op piekmomenten van de standaard lader (SPE CBHF2 - 24-30) is 6 Ampère. Er kunnen dus maximaal 2 van deze acculaders per groep worden gebruikt.
Het stroomverbruik op piekmomenten van de grote lader (SPE GREEN - 24-50) is 7,4 Ampère. Er kunnen dus maximaal 2 van deze acculaders per groep worden gebruikt.

Noorenz B.V.
P.C. Staalweg 50
3721 TJ Bilthoven

KVK: 52411761
BTW: NL850433095B01

Stint® is een handelsmerk van Noorenz B.V.